Com esborrar el teu compte de Twitter

Vols deixar Twitter enrere? Pots suprimir permanentment el teu compte, esborrant tots els teus tuits, seguidors, preferits i altres dades. Desapareixerà de Twitter gairebé immediatament i s’esborrarà completament dels servidors de Twitter en 30 dies.

Com funciona la desactivació i la supressió

Per suprimir el teu compte, primer has de “desactivar-lo”. Aleshores, el teu compte es col·locarà en una cua per a la supressió permanent. Passats 30 dies, Twitter començarà el procés de supressió permanent del teu compte i de les seves dades. Llavors, les teves dades s’eliminaran per sempre i qualsevol persona podrà registrar un compte nou amb el teu antic nom d’usuari.

Si canvies d’opinió en un termini de 30 dies, pots tornar a iniciar la sessió al teu compte i reactivar-lo. Les teves dades, inclosos els tuits, els seguidors i els preferits, s’haurien de restaurar a Twitter en pocs minuts.

Esborrar el compte de Twitter

Per esborrar el teu compte de Twitter, primer visita la pàgina web de Twitter en un navegador. També pots obrir l’aplicació de Twitter a iPhone, iPad o Android.

A continuació, inicia sessió al compte de Twitter que vols suprimir. A la pàgina web, fes clic al botó “Més” a la barra lateral. Si utilitzes l’aplicació, toca la imatge del teu perfil a l’extrem superior esquerre de la pantalla.

twitter_more_web.png

Al menú que s’obre (tant per a la pàgina web com per a l’aplicació), selecciona “Configuració i privacitat”.

twitter_menu_web.png

A Configuració i privacitat, selecciona “El teu compte”.

A la configuració del teu compte, fes clic a “Desactiva el compte”.

twitter_settings_web.png

Veuràs una pantalla d’avís que explica com funciona la desactivació. Fes clic o toca “Desactiva”.

twitter_deactivate_web.png

A continuació, confirma la contrasenya del teu compte i selecciona “Desactiva”.

twitter_confirm_web.png

Després d’això, Twitter t’informarà que el teu compte està desactivat. Les teves dades haurien de desaparèixer de Twitter en pocs minuts i les dades s’eliminaran permanentment si no tornes a iniciar sessió en un termini de 30 dies.