Última actualització: 2023-04-25


Cada vegada més, els creadors de contingut o els mitjans de comunicació estan optant per utilitzar butlletins de correu electrònic en lloc dels canals RSS.

Això planteja un problema per a moltes persones, ja que no desitgem compartir la nostra adreça de correu electrònic amb aquestes pàgines. Pot ser perquè no volem saturar la nostra safata d’entrada amb aquest tipus de contingut o perquè hi ha el risc que la nostra adreça de correu electrònic sigui compartida amb tercers, cosa que pot resultar en rebre publicitat no desitjada o correu brossa que no havíem sol·licitat originalment.

Kill the Newsletter! (= Mata el butlletí!) Link to heading

Kill the Newsletter soluciona aquest problema. Permet convertir butlletins de correu electrònic en canals Atom als quals ens podrem subscriure amb la nostra app preferida.

És tan simple com anar a la pàgina web, i introduir el nom que li volem donar al nostre butlletí:

image

Una vegada el butlletí creat, ens apareix una nova pàgina amb tota la informació que necessitem:

  • un correu electrònic @kill-the-newsletter.com: donarem aquest correu en comptes del nostre a la pàgina que proporciona el butlletí
  • un canal Atom https://kill-the-newsletter.com: ens subscriurem a aquest canal Atom des de la nostra app

image

Una vegada el correu electrònic obtingut, podem anar a la pàgina web del nostre creador i proporcionar el correu @kill-the-newsletter.com (en aquest cas bmwbkn9gh2pxm94c@kill-the-newsletter.com) en comptes del nostre. En aquest exemple em subscriuré al butlletí de Tim Mak, un periodista d’investigació:

image

Ara només ens falta afegir el canal Atom proporcionat per Kill the Newsletter! a la nostra app, jo utilitzo FreshRSS, però pots utilitzar-ne qualsevol altra:

image

A partir d’ara, cada vegada que el butlletí de correu electrònic rebi un nou correu, es crearà una nova entrada al canal Atom i apareixerà a la nostra app.